Методичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни "Реєстрація та відображення інформації" - Сіренко, Микола Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна «Реєстрація та відображення інформації» відноситься до блоку дисциплін спеціальної (фахової) підготовки. Метою її вивчення є формування у студентів систематизованих знань принципів дії і характеристик засобів реєстрації та відображення інформації, набуття практичних навичок їх проектування і застосування. Програма дисципліни структурно складається з 10 тем, більшість з яких має додаткові розділи. Після вивчення теми студентам рекомендовано відповісти на запитання для самоконтролю. В цих методичних вказівках приведені ключові терміни і їх визначення, зміст яких потрібно знати, розуміти і професійно ними користуватися. Розділи тем, помічені як СРС, підлягають самостійному вивченню. Список літератури приведений наприкінці даних методичних вказівок, а посилання на конкретні джерела - в рекомендаціях до вивчення кожної теми навчальної програми (конспекту лекцій [1]). Для інформаційно-методичного забезпечення самостійної роботи створений електронний навчальний ресурс, до складу якого також входять програма навчальної дисципліни; конспект лекцій; методичні вказівки до лабораторних занять і розрахункових завдань; електронна презентація курсу лекцій. Доступ до цього ресурсу забезпечує викладач.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; реєстрація та відображення інформації; інформаційно-методичне забезпечення; інформація; інформаційна модель