Навчання та праця в умовах війни - Резніченко, А. В.; Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Початок повномасштабного вторгнення росії на територію України порушив питання безпеки у всіх його проявах. За таких обставин повномасштабної війни забезпечення безпеки стає нагальним завданням, яке стосується не лише фізичного, а й психологічного та соціокультурного благополуччя людей.

The beginning of russia's full-scale invasion of Ukraine has raised the issue of security in all its manifestations. In such circumstances of a full-scale war, ensuring security becomes an urgent task that concerns not only the physical, but also the psychological and socio-cultural well-being of people.
Education and work in the conditions of war
Keywords: війна; загроза; навчання; робочі процеси; безпека; адаптація; стабільність; war; danger; education; work processes; safety; adaptation; stability