Перспективи елегазу як ізоляційного середовища - Гречко, Олександр Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Вивчення питання застосування в електротехнічному обладнанні елегазу, його перспектив як ізоляційної речовини у майбутньому з точки зору шкідливого виливу на навколишнє середовище.
Keywords: гексафторид сірки; ізоляційне середовище; електротехнічне обладнання; екологія; парниковий ефект