Сертифікація міжнародних систем якості - Косенко, Олександра Петрівна; Матросова, Вікторія Олександрівна; Кобєлєв, Валерій Миколайович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2021)
Доведено, що в умовах переходу України до відкритої ринкової економіки боротьба за споживача на внутрішньому і зовнішньому ринках вимагає створення та виробництва справді конкурентоспроможних товарів. У цьому зв'язку виникає проблема пошуку економічно раціональних рівнів якості товарів і витрат на їхнє досягнення.
Keywords: якість; міжнародні системи; оцінювання; промислові підприємства