Однородные сети с распределенной системой реконфигураций - Дербунович, Леонид Викторович; Бережная, М. А.; Королева, Яна Юрьевна (НТУ "ХПИ", 2010)
Запропоновано метод та алгоритм реконфігурації розрядномодульних однорідних мереж (РМОМ) з розподіленою реконфігурацією резервних та функціонуючих модулів. Запропонований підхід може застосовуватися до РМОМ різної розмірності та призначення, в яких несправний модуль виявляється вбудованими засобами діагностування, а реконфігурація здійснюється під управлінням HOST процесора.

This paper presents an effective reconfiguration method and algorithm of reconfiguring one and twodimensional degradable arrays with four – port switches, when processing elements of arrays become faulty.
Keywords: электронные технологии; кристаллы; обработка информации; процессорные модули; отказоустойчивость; производительность