Оцінка конкурентоспроможності підприємств по утилізації промислових відходів - Лінькова, Олена Юріївна; Шаповалов, І. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті пропонуються методи оцінки конкурентоспроможності підприємств по утилізації промислових відходів.

The method for assessing the competitiveness of enterprises for recycling industrial waste
Keywords: оцінка конкурентоспроможності; утилізація промислових відходів; матричні методи; конкуренція; evaluation of the competitiveness; recycling industrial waste; matrix methods; competition