Формування базових професійних компетенцій майбутніх кваліфікованих робітників з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин - Уманець, Володимир Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядається питання формування базових професійних компетенцій майбутнього кваліфікованого робітника з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин, розглянуто модельний підхід до формування фахової компетентності в учнів професійно-технічних навчальних закладів

The article discusses the formation of basic professional skills of future skilled workers in repair and maintenance of computing computers, considered a model approach to the professional competence of students in vocational schools
Formation of base professional competence of future skilled workers for repair and maintenance of computers computing
Keywords: професійна освіта; професійна компетентність; підготовка кадрів; професійне становлення; модель фахівця