Аналіз стану та відтворення основних засобів у сільському господарстві Дніпропетровської області - Євтушенко, О. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто показники стану основних засобів, проаналізовано відтворення основних засобів в сільському господарстві Дніпропетровської області. Представлено пропозиції по поліпшенню відтворювального процесу основних засобів сільського господарства.

In the article the condition indicators of fixed assets are considered and their reproduction in Dnipropetrovs’k region agricultural is analyzed. There are proposals to improve the process of fixed assets reproduction in agriculture.
Keywords: сільське господарство; аналіз; системне розв’язання; основні засоби