Напрямки обліково-аналітичного забезпечення управління фінансово-економічною безпекою кейтерингових підприємств - Ткаченко, Марина Олексіївна (Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова, 2018)
Розглянуто основні напрями організації обліково-аналітичного забезпечення в системі управління фінансово-економічною безпекою на підприємствах ресторанного бізнесу, що надають кейтерингові послуги.
Keywords: обліково-аналітичне забезпечення; фінансово-економічна безпека; кейтеринг; ресторанний бізнес