Економіка та управління інноваційною діяльністю - Перерва, Петро Григорович; Погорєлов, Микола Іванович; Мехович, Сергій Анатолійович; Матросов, Олександр Дмитрович; Кучинський, Володимир Анатолійович; Матросова, Вікторія Олександрівна; Гончарова, Галина Дмитрівна; Проскурня, Олена Михайлівна; Синіговець, Ольга Миколаївна; Савченко, Ольга Ігорівна; Нестеренко, Роман Олександрович; Тимофєєв, Дмитро Володимирович; et al. (НТУ "ХПІ", 2011)
В навчальному посібнику викладені найважливіші сучасні наукові основи економіки інноваційної діяльності промислових підприємств в умовах ринкової економіки. Розглядаються структура, стан, основні тенденції та особливості форм і методів активізації інноваційної діяльності, економіка, механізм і специфіка створення та комерціалізації інновацій. Навчальний посібник розраховано на студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів і наукових співробітників, а також усіх, хто займається або цікавиться проблемами інноваційної діяльності.
Keywords: інновації; інтелектуальна власність; інноваційна політика; інноваційні підприємства; інноваційні ідеї; економіка праці; конкурентоспроможність; життєвий цикл; фінансування проектів; ціноутворення; інвестиції; інноваційний менеджмент; маркетинг