Технології підготовки майбутнього інженера до професійного самовдосконалення - Ігнатюк, Ольга Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Статтю присвячено розгляду особливостей сутності та змісту педагогічних технологій у контексті формування готовності майбутнього інженера до професійного самовдосконалення

The artical is devoted to consideration of features of essence and contents of pedagogical technologies in a context of formation of readiness of the future engineer to professional self-perfection
Technologies of preparation of the future engineer to professional self-perfection
Keywords: теорія освіти; сучасні педагогічні технології; дидактичні засоби; середовище навчання; дистанційні форми навчання; модульне навчання; педагогічний експерімент