Генезис поняття готовності споживачів - Райко, Діана Валеріївна (Східноукраїнський національний університет, 2009)
Проведено аналіз літературних джерел щодо визначення поняття готовності споживачів; наведено своє визначення, відокремлення в ньому готовності споживачів, яке раніше не використовувалося, як усвідомленої необхідності у споживанні і використанні певної продукції підприємства, яка має споживчу корисність для підвищення ефективності бізнесу споживачів – підприємств та споживчу цінність для фізичних осіб - споживачів науково-технічної продукції підприємства.
Keywords: продукція; корисність споживча; цінність споживча; ефективність; маркетинг