Маркетингові технології узгодження розмірів і форм виплат роялті - Косенко, Євген Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2025)
У статті розглядаються сучасні маркетингові технології, що використовуються для узгодження розмірів і форм виплат роялті. Окрему увагу приділено автоматизації процесів, аналізу даних та впровадженню інноваційних рішень, які дозволяють компаніям ефективно управляти роялті-виплатами. Досліджуються переваги використання технологій для підвищення прозорості, скорочення витрат та покращення взаємодії між сторонами, що укладають угоди.

The article discusses modern marketing technologies used to agree on the size and forms of royalty payments. Special attention is paid to process automation, data analysis and implementation of innovative solutions that allow companies to effectively manage royalty payments. The benefits of using technology to increase transparency, reduce costs and improve interaction between parties to transactions are investigated.
Marketing technologies for agreeing on the amount and forms of royalty payments
Keywords: маркетингові технології; роялті; виплати; автоматизація; узгодження; прозорість; інновації; управління даними; управління даними; royalties, payouts; automation; alignment; transparency; innovation; data management