Технологічні процеси зварювального виробництва - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Курс по виконанню лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологічні процеси зварювального виробництва», в якому викладаються короткі теоретичні відомості по технологічним процесам, що використовуються у складально-зварювальних цехах, які дозволяють вирішити ряд практичних завдань по технології створення новітнього виробництва або оновлення існуючого підприємства. Курс лекцій містить список рекомендованих джерел та включає посилання на ресурси Інтернет. Для самостійного вивчення студентами денної, дистанційної та заочної форми навчання спеціальності «131. Прикладна механіка »за спеціалізацією «131-11. Зварювання та супутні процеси і технології», денної, заочної та дистанційної форми навчання.
Keywords: лабораторний практикум; технологічні процеси зварювального виробництва; зварювальне виробництво; сутність ручного дугового зварювання; джерела живлення зварювальної дуги; техніка виконання зварних швів