Методи статистики в економічному аналізі - Літвінова, Юлія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Між економічним аналізом і статистикою існує тісний зв’язок, що залежить від використання методології визначення багатьох показників, певних статистичних прийомів та статистичної інформації для аналітичних розрахунків.
Keywords: інформація статистична; моделі економіко-статистичні; метод найменших квадратів; кореляція; енергозбереження