Методичні вказівки до семінарського заняття "Організаційні патології" з навчальної дисципліни "Основи управлінського консультування" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Методичні вказівки до проведення семінарського заняття з дисципліни "Основи управлінського консультування" тема "Організаційні патології" розроблено на допомогу у вивченні дисципліни та організації роботи студента на семінарських заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки менеджменту в діяльності вітчизняних компаній та компаній, які працюють у державах з ринковою економікою. У методичних вказівках наведені актуальні теми для підготовки до семінарського заняття на тему "Організаційні патології" за двома змістовними модулями: основні положення консультаційної діяльності; управління консалтинговою організацією.
Keywords: управлінське консультування; організаційні патології; консультант-клієнтське співробітництво; організація