Виробництво формованого коксу - Скрипник, Є. О. (ТОВ "Планета-Принт", 2020)
Результати лабораторних досліджень впливу температури нагріву довгополуменевого вугілля ш. Курахівська на структурну міцність формованого коксу вказали, що максимальна сруктурна міцність формрваного коксу відповідає температурам отримання напівкоксу 550-650ºС.

The results of laboratory studies of the influence of heating temperature of longflame coal Sh. Kurakhivsk on the structural strength of molded coke indicated that the maximum structural strength of molded coke corresponds to the temperature of semi-coke 550-650ºС.
Manufacture of molded coke
Keywords: умови отримання; кокс формований; coke formed conditions of production