Мельник, Іван МиколайовичЗапаренко, Ганна ВолодимирівнаОлійник, Наталія ЮріївнаЛиповий, Денис Васильович2024-01-132024-01-132023Мельник І. М. Оптимізація параметрів виготовлення крафтового сиру типу "Камамбер" / І. М. Мельник [та ін.] // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Сер. : Нові рішення в сучасних технологіях = Bulletin of the National Technical University "KhPI". Ser. : New solutions in modern technology : зб. наук. пр. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – № 4 (18). – С. 66-71.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72910ukм'який сиркамамберкрафтОптимізація параметрів виготовлення крафтового сиру типу "Камамбер"Processing optimization of craft cheese Camembert typeArticledoi.org/10.20998/2413-4295.2023.04.09https://orcid.org/0009-0008-2419-9292https://orcid.org/0000-0001- 9030-4128https://orcid.org/0000-0003-0378-0359https://orcid.org/0000-0002-9143-4896