Контроль якості продукції як основний критерій конкурентоспроможності машинобудівних підприємств - Горбунов, Микола Петрович; Лук'яниця, Ігор Юрійович (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуто проблеми контролю якості машинобудівної продукції як одного з найголовніших факторів конкурентоспроможності підприємств в умовах ринкових відносин, проаналізовано фактори, що впливають на якість продукції.

In article are considered problems of the checking quality to product as one of the most main factor to competitiveness enterprise in condition of the market relations, factors which influence on quality of products are analysed.
Keywords: відносини ринкові; виробництво; ефективність