Характеристика on-line платформ бронювання місць і номерів в закладах розміщення туристичного і готельного бізнесу - Жадан, Тетяна Андріївна; Антипчук, Владлена І. (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Розкрито сутність поняття "бронювання"; розглянуто основні етапи і послідовність процесу бронювання місць і номерів у готелі; охарактеризовано он-лайн платформи бронювання місць у готелях: Booking.com, Expedia, Agoda, Hotels.com, Airbnb, Trivago.
Keywords: on-line платформи бронювання; туристичний бізнес; готельний бізнес; заклади розміщення