Запитання для підготовки до підсумкового контролю з навчальної дисципліни "Страховий менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Запитання для підсумкового контролю з освітньої компоненти «Страховий менеджмент» складено за 12 темами.
Keywords: запитання; страхування; страховий ринок; державне регулювання страхування; маркетинг страхових послуг; управління персоналом страхової компанії; стратегії страхових компаній; надійність страхових компаній