Важливість формування практичних навичок міжкультурного спілкування в студентів технічних спеціальностей - Пономаренко, Н. В.; Неустроєва, Гелена Олегівна (Міжнародний гуманітарний університет, 2018)
Стаття присвячена аналізу особливостей використання практичних навичок міжкультурного спілкування в студентів технічних спеціальностей як необхідного елемента комунікативно-орієнтованого підходу під час оволодіння іноземною мовою. Під час дослідження аналізується необхідність навчання культурних аспектів з опертям на реалії, норми і правила повсякденного життя.

The article is devoted to the analysis of peculiarities of using the practical skills of cross-cultural communication among students of technical specialties as the necessary element of a communicative-oriented approach while mastering a foreign language. The study examines the importance of learning cultural aspects, focusing on realities, norms and rules of everyday life.
The importance of forming practical skills of сross-cultural communication among students of technical specialties
Keywords: контекст соціокультурний; підхід комунікативно-орієнтований; дифузія культурна; контекстуалізація; sociocultural context; communicative-oriented approach; cultural diffusion; contextualization