Пропозиції щодо оптимізації роботи сайдкару в умовах високих навантажень - Коломійцев, Олексій Володимирович; Бульба, Сергій Сергійович; Носко, Сергій Вікторович; Скородєлов, Володимир Васильович; Рєзніков, Юрій Вячеславович; Собора, Анатолій Іванович; Гейко, Геннадій Вікторович; Лільчицький, Вадим Ігорович; Панченко, Володимир Іванович; Олійник, Наталія Олександрівна; Рєзнікова, Ольга Геннадіївна (ГО "Європейська наукова платформа", 2025)
В статті запропоновано пропозиції щодо оптимізації роботи сайдкару в умовах високих навантажень. Розкрито роботу сайдкару та його основні функції. Доведено, що фреймворк Quarkus має високу продуктивність та гнучкість, що дозволяє розробляти власну бізнес-логіку. Показано розгортання мікросервісу із сайдкаром. Високий рівень безпеки у межах мікросервісної архітектури забезпечує авторизація. Розкрито особливості використання сайдкаром додаткових ресурсів. Наведено графічний мартеріал. The article offers suggestions for optimizing the operation of the sidecar under high loads. The work of the sidekick and its main functions are described. It is proved that the Quarkus framework has high performance and flexibility, which allows you to develop your own business logic. The deployment of a microservice with a sidekick is shown. Authorization provides a high level of security within the microservice architecture. The features of using additional resources by the sidekick are revealed. The graphical material is provided.
Suggestions for optimizing the sidecar operation under high loads
Keywords: оптимізація; сайдкар; високе навантаження; фреймворк; мікросервіс; патерн; под; платформа; код; запит; застосунок; система; програма; авторизація запитів; optimization; sidechain; high load; framework; microservice; pattern; pod; platform; code; request; application; system; program; request authorization