Форсайт-методи в маркетингу - Мехович, Катерина Сергіївна; Дюжев, Віктор Геннадійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Визначено, що форсайт-метод може стимулювати інноваційний розвиток, оскільки він сприяє виявленню потенційних напрямків розвитку та нових ідей для продуктів та послуг. Використання форсайт-методу дозволяє підприємству бути більш гнучким та адаптивним до змін на ринку, що сприяє збільшенню його конкурентоспроможності.
Keywords: форсайт-методи; методи; маркетинг; ринок; бізнес; ефективність; підприємства