Розроблення репозиторію бізнес-інформації на підприємстві - Гонтар, Ю. М.; Чередніченко, Ольга Юріївна; Кустов, О. О.; Єршова, Світлана Іванівна (НТУ "ХПІ", 2015)
У роботі представлено основні проблеми, які існують при організації репозиторію бізнес-інформації на підприємстві. Розглянуто засоби вирішення основних задач збору, реферування, каталогізації, пошуку та представлення інформації користувачу репозиторія на підприємстві.

The paper presents the main problems exist in the organization buyout repository of business information across the enterprise. Considered means of solving problems of collecting, annotating, cataloging, retrieval and presentation of information to user of the enterprise repository.
Development of repository of business-information on the enterprise
Keywords: електронний документ; бізнес-процес; цифровий репозиторій; каталогізація; реферування; electronic document; business-information; business-process; repository; cataloging; annotating