Методичні вказівки до виконання розділу "Охорона праці та навколишнього середовища" у дипломних роботах (проектах) бакалаврів - Мезенцева, Ірина Олександрівна (My University, 2023)
Мета роботи – ідентифікувати небезпечні та шкідливі виробничі фактори, що мають місце при проведенні конкретної дослідницької або проєктної роботи. Навести заходи щодо забезпечення нормованих параметрів не вище допустимих значень небезпечного або шкідливого фактору. У цих методичних вказівках визначено основний зміст розділу «Охорона праці та навколишнього середовища» в дипломних проєктах (роботах) для студентів денної та заочної форми навчання. Обсяг даного розділу пояснювальної записки бакалаврського проєкту повинен складати 6–8 сторінок машинописного тексту. Стиль викладу повинен носити конкретний характер, використовувати матеріали переддипломної практики, відповідати темі дипломного проєкту (роботи). Не слід давати витяги з літератури, які носять загальний теоретичний характер.
Keywords: методичні вказівки; небезпечні виробничі фактори; метеорологічні умови; вентиляція; освітлення; шум; вібрація; електробезпека; пожежна безпека