Державна фінансова підтримка санації підприємств паливно-енергетичного комплексу України - Канцедал, Д. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті проводиться аналіз можливості та необхідності проведення державної санаційної підтримки підприємств паливно-енергетичного комплексу України.

In article the analysis of possibility and necessity of carrying out state sanitation supports of the enterprises of a fuel and energy complex of Ukraine is carried out.
The state financial support of sanitation of the enterprises of ukrainian fuel and energy complex
Keywords: паливно-енергетичний комплекс; санація; ринкові відносини