Основи пошуку науково-економічної інформації в Інтернет - Мегель, Юрій Євгенович; Путятін, Валерій Петрович; Коваленко, Світлана Миколаївна; Чалий, Ігор Вільович; Чала, О. І. (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2018)
Методичні вказівки призначені для допомоги студентам при вивченні дисциплін з інформаційних технологій, як в аудиторії так і самостійно.
Keywords: методичні вказівки; інформаційно-комунікаційні технології; вища освіта; Болонський процес; програмне забезпечення; пошукові системи