Форми та методи інтелектуального маркетингу в середовищі цифрової економіки - Нагі, Сабольч; Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "НВП "Інтерсервіс", 2022)
Доведено, що у ланцюгах створення вартості (і поставок) у ХХІ столітті покупець вже може сам вирішувати, як і де отримати або купити продукт, у них набагато більше можливостей, ніж будь-коли раніше. При цьому покупець (споживач) може розглянути, виходячи з кількох критеріїв, і вибрати найбільш підходящі і найбільш корисні для нього рішення.
Keywords: маркетинг; інтелектуальна власність; цифрова економіка; трансформаційні процеси