Формування принципів планування на підприємствах агропромислового комплексу - Косенко, Софія Андріївна; Космін, Олександр Юрійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Доведено, що при аналізі і прогнозуванні економічних процесів найважливішим є принцип системного комплексного підходу. Суть його полягає в тому, що при прогнозуванні окремого економічного параметра необхідно максимально враховувати сукупність економічних і соціальних факторів, які можуть вплинути на цей економічний параметр.
Keywords: агропромисловий комплекс; планування; базові принципи; оновлення; ефективність