Медіа в Україні як засіб розв'язання соціальних проблем - Просяник, Оксана Петрівна; Просяник, Оксана Петрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
В цій роботі було розглянуто особливості контенту медійних матеріалів у контексті соціальної сфери. Представлено декілька можливих варіантів, як подавати інформацію щодо інвалідності, бездомності, сирітства. Наведено перелік можливостей медіапрацівників у висвітленні цих питань.
Keywords: інвалідність; сирітство; соціальна політика.; бездомність