Методичні вказівки до виконання практичної роботи "Розрахунок показників перервно-потокової (прямоточної) лінії" з курсу "Основи інженерної підготовки" - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Семенов, Євгеній Олександрович (My University, 2022)
Одним з найбільш перспективних напрямів розвитку машинобудування в сучасних умовах є всебічне підвищення продуктивності виробництва та поліпшення інших техніко-економічних показників діяльності підприємств, що пов'язується з поширенням на них потокових методів виробництва. Мета заняття: закріпити у студентів теоретичні знання та розвинути практичні навички щодо організації показників перервно-потокової прямоточної) лінії на виробництві.

One of the most promising directions for the development of mechanical engineering in modern conditions is the comprehensive increase in production productivity and the improvement of other technical and economic indicators of enterprise activity, which is associated with the spread of flow production methods to them. The purpose of the lesson: to consolidate students' theoretical knowledge and develop practical skills regarding the organization of indicators of intermittent-flow (direct-flow) line in production.
Keywords: методичні вказівки; основи інженерної підготовки; цивільна безпека; охорона праці