Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Стратегічне управління персоналом підприємства" - Кучинський, Володимир Анатолійович (My University, 2023)
Метою курсового проєкту є розвиток компетенцій, потрібних для виконання завдань у сфері стратегічного управління персоналом підприємства. Для виконання поставленої мети курсовий проєкт містить наступні розділи: загальна інформація про діяльність підприємства; місія і цілі управління персоналом на підприємстві; аналіз кількісного і якісного складу персоналу; стратегічний аналіз управління персоналом; використання кореляційно-регресійного аналізу для прогнозування зростання продуктивності праці на підприємстві; розробка підходу до формування та використання бренду роботодавця; аналіз ефективності впровадження стратегічних заходів формування та використання бренду роботодавця на підприємстві.
Keywords: методичні вказівки; курсовий проєкт; стратегічне управління; управління персоналом; стратегічний аналіз; продуктивність праці; прогнозування; планування