Емпатія і комунікативний мінімум – значущі критерії психолого-професійного компонента підготовки інспекторів ДПН - Волков, С. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
In the offered article the resulted results of research of levels of development of empatiynih tendencies at inspectors GFC and degree of do main by workers by a communication minimum.
Keywords: емпатійні тенденції особистості; інспектори державного пожежного нагляду; ДПН; державний пожежний нагляд; інспектори ДПН; працівники ДПН; рівень емпатії