Современные взгляды на решение проблем сбалансированности местного рынка труда - Перерва, Петр Григорьевич (Інститут економіки та прогнозування НАН України, 2014)
Рецензия на книгу Дружининой В. В. Місцевий ринок праці: умови функціонування, методи та способи за безпечення збалансованості : моногр. ; [наук. ред. В.М. Василенко]. – Донецьк : Юго Восток, 2014. – 366 с.
Modern viewpoints at the solution of problems of balance of the local labor market
Keywords: рецензия; монография; пропорциональность; прозрачность; консолидация; гибкость; сила рабочая; анализ кластерный; спрос; предложение