Модулятор тиску в гідравлічному гальмівному приводі - Гецович, Євгеній Мойсейович; Селевич, Сергій Геннадійович; Мартинець, Тетяна Вікторівна (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Модулятор тиску в гідравлічному гальмівному приводі, який містить плунжер, встановлений в об'ємі, що відсікається, відсічний клапан, утворений відсічними кромками, виконаними на плунжері та втулці, в якій він встановлений, і канал підведення робочої рідини від джерела тиску до відсіченого об'єму, який відрізняється тим, що канал підведення робочої рідини утворений виконаними на поверхні плунжера повздовжніми та кільцевою канавками
Keywords: модулятори тиску; гідравлічний гальмівний привід; плунжери; відсічні клапани; канал підведення робочої рідини; транспортне машибудування; гальмівні циліндри; патенти; винаходи