Зайцева, Ксенія ОлександрівнаРайко, Валентина Федорівна2020-11-272020-11-272018Зайцева К. О. Ризики при обслуговуванні печі для обсмажування кави / К. О. Зайцева, В. Ф. Райко // Безпека людини у сучасних умовах = Human security in modern conditions : зб. тез наук. доп. 10-ї міжнар. наук.-метод. конф. та Міжнар. конф. EAS, 6-7 грудня 2018 р. / Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Панов А. М., 2018. – С. 69-71.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/49520Розглянуто основні ризики, що супроводжують процес термічної обробки кави та запропоновано методи їх зниження до прийнятних рівнів.The main dangers of heat treatment of coffee, and methods of reducing their levels.ukтехнологічні викидитермічна обробка кавибезпека працінавколишнє середовищеprocess emissionheat treatment of coffeesafety of laborenvironmentРизики при обслуговуванні печі для обсмажування кавиRisks for the service of furnishings for coffee runningThesis