Забезпечення економічної безпеки будівельних підприємств - Шеін, Євген Сергійович; Нечепоренко, Денис Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Волинське обласне редакційно-видавниче підприємство "Надстир'я", 2024)
В доповіді доведено, що комплексний підхід до економічної безпеки будівельного підприємства дозволяє захищати його від потенційних загроз і ризиків, створювати умови для стабільного зростання та підвищувати конкурентоспроможність на ринку.
Keywords: економічна безпека; маркетингова стратегія; правова захищеність; будівельні підприємства