Теоретико-методичні засади формування системи державного фінансового контролю електронної комерції - Манойленко, Олександр Володимирович; Лісіна, В. Ю. (НТУ "ХПІ", 2012)
Представлено основні напрями реформування системи державного регулювання підприємницької діяльності в мережі Інтернет. Запропоновано механізм адаптації іноземного досвіду державного регулювання підприємницької діяльності в мережі Інтернет.

The basic directions for reformation of the government control system for entrepreneurial activity in Internet are presented. The mechanism for adaptation of foreign experience of government control in Internet entrepreneurial activity is offered.
Keywords: державний контроль; державне регулювання; інформаційні ресурси; мережа Інтернет; стадії адаптації; напрями регулювання; government control; state control; entrepreneurial activity; Internet