Бочкарев, Сергій ВолодимировичКричковська, Лідія ВасилівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2022-06-232022-06-232016Бочкарев С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 124-126.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395ukолієжирова промисловістьспортсменифізична культурахарчові продуктибіологічно активні речовиниполіненасичені жирні кислотиДослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчуванняThesishttps://orcid.org/ 0000-0003-4399-7907