Методичні вказівки до виконання практичних занять, самостійної роботи та індивідуального завдання з дисципліни "Мультикультурний маркетинг" - Мірошник, Марія Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Метою викладання навчальної дисципліни "Мультикультурний маркетинг" є отримання здобувачами знань з теоретичних і методичних основ мультикультурного маркетингу та оволодіння навичками їх використання в ринковій діяльності суб’єктів мультикультурного ринку. Завдання дисципліни "Мультикультурний маркетинг" – вивчення теоретичних понять категорій мультикультурного маркетингу та сучасних тенденцій у цій галузі знань; опанування методичного апарату організації мультикультурної маркетингової діяльності підприємства; набуття здатностей до творчого пошуку напрямків удосконалення мультикультурної маркетингової діяльності. Предметом вивчення дисципліни "Мультикультурний маркетинг" є процеси й методи вивчення та задоволення потреб споживачів як пріоритетних суб'єктів ринку.
Keywords: методичні вказівки; маркетинг; мультикультурний маркетинг; самостійна робота; практичне завдання; ринкові явища