Деякі актуальні напрямки неруйнуючого контролю властивостей матеріалів електромагнітними методами - Безотосний, Володимир Федорович; Власенко, Едуард Володимирович; Козлов, Володимир Володимирович; Афанасьєва, Ірина Олегівна; Набокова, Ольга Володимирівна; Ємельянов, Вадим Леонідович (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті розглянуто питання контролю неелектричних та електричних параметрів матеріалів електромагнітними методами. Пропонується система неруйнуючого автоматичного контролю механічних напруг у деталях радіоелектронної апаратури.

Problems of control of non-electrical and electrical parameters of materials by electromagnetic methods are considered in this article. An automated nondestructive control system for mechanical stresses in electronics elements is introduced.
Some actual directions of nondestructive control of material properties by electromagnetic methods
Keywords: неруйнуючий контроль; матеріали; методи; електромагнітні перетворювачі; виміри; неелектричні величини; control of non-electrical parameters; nondestructive control; mechanical stresses