Паливна характеристика автомобіля з несправними виконавчими елементами електронної системи керування двигуном - Славін, Віктор Васильович (Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут, 2017)
Наведено результати експериментальних досліджень впливу несправностей виконавчих елементів системи керування двигуном на паливну економічність легкового автомобіля в умовах експлуатації.

The results of experimental test on the infl uence of the control element fault the engine management system on the fuel effi ciency of automobile in under operating conditions.
Keywords: паливна економічність; легковий автомобіль; електромагнітна форсунка; модуль запалювання; регулятор холостого ходу; система впорскування; fuel effi ciency; automobile; electromagnetic injector; ignition module; regulator of idling; fuel injection system