Характеристика нормативно-правової бази екологічного нормування - Баранова, Антоніна Олегівна; Нечипоренко, Дмитро Ігорович; Бабенко, Володимир Миколайович; Соколик, Андрій Володимирович (My University, 2022)
Сучасна людина у всіх сферах своєї діяльності постійно зіштовхується з різними нормативами, стандартами, регламентами та тимчасовими нормативами. У роботі наведено характеристику правового забезпечення нормування та проведено аналіз основних законодавчих актів України в даній галузі.
Keywords: відходи; законодавство України; управління відходами; тверді побутові відходи; поводження з відходами