Физико-химические и физико-механические показатели отечественных твердых маргаринов - Тимченко, В. К.; Языкова, Ю. С.; Яковлева, И. М. (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті наведені фізико-хімічні та фізико-механічні показники зразків вітчизняних твердих маргаринів (всього 10 зразків). Отримані статистичні дані можуть бути використані для формування нових показників безпеки маргаринов (вміст транс-ізомерів). Отримані первинні уявлення характеру кристалізації різних зразків маргаринів.
Keywords: биологически активные вещества; Всемирная торговая организация; генетически модифицированные организмы; транс-изомеры; жирные кислоты