Основи векторної алгебри і її застосування в геометрії - Чікіна, Наталія Олександрівна; Антонова, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчально-методичний посібник містить основні теоретичні положення, приклади розв’язання задач та завдання для самостійної роботи з курсу вищої математики «Векторна алгебра». Посібник містить приклади і їх розв’язування англійською мовою, а також англо-український словник основних термінів тем, що розглядаються. Призначений для студентів та викладачів вищих технічних навчальних закладів.
Keywords: навчально-методичний посібник; вища математика; векторна алгебра; лінійні простори; поняття вектора; скалярний добуток векторів; векторний добуток векторів; мішаний добуток векторів; геометричне застосування векторів