Методичні вказівки до самостійної роботи студентів зі спеціальності 8.03050201 "Економічна кібернетика" з дисципліни "Інвестування" - Сокол, Катерина Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Завдання та методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни "Інвестування" призначені для студентів, які навчаються за навчальними планами підготовки бакалаврів. Завдання та методичні рекомендації передбачають вивчення закономірностей і механізмів інвестиційних відносин держави, підприємств та фізичних осіб; набуття вмінь використовувати ці закономірності в практиці інвестування, визначати заходи з використання інвестування як одного з дійових важелів економічної політики держави з управління організаціями різних форм власності та різної правової форми з урахуванням специфіки функціонування в умовах ринкових відносин та набуття студентами теоретичних та практичних навичок у виконанні економічних розрахунків у сфері обґрунтування інвестиційних рішень.
Keywords: інвестування; інвестиції; інвестиційна діяльність; фінансові інвестиції; іноземний капітал; інвестиційні проекти; менеджмент інвестицій