О расширении кинематических возможностей планетарной передачи K-H-V - Шишов, В. П.; Носко, П. Л.; Ткач, П. Н.; Муховатый, А. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
Отримано рекомендації зі створення передач К-Н-V з різністю чисел зубців коліс із внутрішнім та зовнішнім зачепленням, що дорівнює одиниці.

Recommendations on creation of transmissions К-H-V with a variance of teeth of sprockets with internal and an external gearing to equal unit are obtained.
Keywords: нагрузочная способность; внутреннее зацепление; внешнее зацепление; эвольвентные передачи