Проблеми безпеки в сучасних ІоТ системах - Аветісова, К. А.; Ляшенко, Олексій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є аналіз існуючих питань безпеки ІоТ систем. Беручи до уваги рівень поширення ІоТ, число пристроїв, підключених до ІоТ, зростає щодня. З цим зростає і кількість уразливих до атак місць. Роздивимось деякі з проблем безпеки ІоТ, з якими система стикається на кожному з рівнів. Звідси постає важлива задача щодо забезпечення безпеки величезної кількості конфіденційних даних, що циркулюють в системах ІоТ.
Keywords: інформаційні технології; кібербезпека; туманні обчислення; безпека даних; Інтернет речей