Розробка заходів щодо впровадження та вдосконалення інформаційної системи управління торговельним підприємством - Білоцерківський, Олександр Борисович; Шапран, Євген Миколайович; Шапран, Олена Євгенівна (My University, 2020)
Визначено поняття інтелектуальної інформаційної системи. Процес впровадження та вдосконалення інформаційної системи управління торговельним підприємством умовно поділено на три етапи: 1) підготовчий, 2) етап впровадження, 3) етап вдосконалення. В рамках кожного етапу конкретизовано рекомендовані заходи. Визначено перспективні напрямки вдосконалення CRM-систем на торговельному підприємстві.
Keywords: інтелектуальні інформаційні системи; управління підприємством; CRM-система